Kulturexpo #3

Tema: Plattformar och digital undervisning

30 januari, kl 13-16

Föreläsningar och samtal om digitala plattformar och undervisningsmetoder. Var väljer unga att lägga sin tid digitalt idag? Vilka är de bästa plattformarna för lärande? Hur kan vi möjliggöra en digital miljö som är inkluderande, utvecklande och relevant?

Plats: Online

Pris: 900 kr (gratis för StudyAlong-kunder)

Föreläsare:

Anders Bagge

Som många redan vet har Anders Bagge äntrat Kulturskolevärlden genom att bli delägare i StudyAlong - Men vad innebär det? Under eftermiddagen pratar vi med Anders om hans roll i StudyAlong, varför han vill jobba med kulturskolan och mycket annat. Häng med på en trevlig eftermiddag och passa på att ställa dina frågor till Anders.

Community Art Lab

Community Art Lab Sweden (CALS) är ett konstnärligt, nationellt arvsfondsprojekt som brinner för att lyfta de lokala perspektiven. CALS utgår från kulturintresserade ungdomar från norr till söder som, tillsammans med professionella kulturutövare, skapar föreställningar, filmer och konstverk för en digital publik.
Sofia Wennström, Johanna Thor och Grete Havnesköld inleder eftermiddagen och berättar om vinsterna och utmaningarna med projektet.

StudyAlong

StudyAlong vill ligga i framkant när det kommer till de digitala verktyg som erbjuds kulturskolan. Hur går det med bygget av nya StudyAlong? Hur mycket AI blir det i nya StudyAlong? Under KulturExpo kommer de flesta frågorna att besvaras och vi bjuder även på andra spännande nyheter från StudyAlong AB.

Anmälan

Anmälan är stängd.